despre noi

ShengDa emilia Co., Ltd. Suntem un producător de frunte şi exportator de semnal Jammers. Produsele noastre includ telefon Jammers, GPS Jammers, WIFI Jammers, Jammers 4G, Bluetooth Jammers şi alte Jammers de frecvenţă.

Scopul nostru este de a oferi o mai bună calitate, preţ rezonabil şi extrem de eficient de servicii pentru clienţii noştri. Prin urmare, suntem dispuşi să coopereze cu prietenii din întreaga lume pentru a răspunde provocările şi oportunităţile de tendinţele de Jammers inteligent.

Infiintata in 2005, mai mult de 10 ani de experienta pentru a face jammers. Compania deține fabrici şi operaţiunile centru QC echipa de testare, situate în ShenZhen City, GuangDong Provience, China.

Pentru a scoate în evidenţă produsele şi convience noastre pentru clienţii noştri, cumparaturi online, putem construi magazinul online 2009. www.twowill.com

Producator si comerciant specializata in cercetarea, dezvoltarea şi producţia de semnal Jammers. Toate produsele noastre sunt conforme cu standardele internaţionale de calitate şi sunt foarte apreciate într-o varietate de diferite pieţe în întreaga lume.

Avem echipe de ingineri cu experienţă tehnică puternică pentru a oferi servicii de OEM şi ODM pentru clienţii noştri.

Aşteaptă cu nerăbdare să coopereze cu tine.

Fabrica noastra:

Depozitul nostru: