Dispozitiv de blocare GPS pentru mașină

Dispozitiv de blocare GPS pentru mașină

GPS mobil Jammer - Mini Portabil - Până la 10 metri Radius de protecție Telefonul mobil și blocarea GPS sunt făcute mai portabile și mai accesibile ca niciodată cu noul nostru telefon mobil portabil și GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Dacă sunteți bolnav de toate aceste telefoane merge off sau fiind urmărite peste tot cu ...

Detalii produs

GPS Jammer pentru telefoane mobile - Mini portabil - Radius de protecție de până la 10 metri

Telefonul mobil și blocarea GPS-ului sunt făcute mai portabile și mai accesibile decât oricând cu noul nostru telefon mobil portabil și GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Dacă sunteți bolnav de toate aceste telefoane care merg sau sunt urmărite pretutindeni cu GPS, atunci acesta este idealul gadget anti-spion pe care l-ați căutat.

Anti-Phone: Transmițând semnale radio de putere mică pentru a întrerupe comunicările între turnurile de celule și orice telefoane mobile din apropiere, acest Jammer de telefon mobil oprește complet orice semnale GSM și DCS ale telefonului mobil într-o rază de 10 metri.

Anti-GPS: îngrijorat de cineva a instalat intenționat un tracker GPS undeva în (sau sub) masina ta pentru a urmări toate mișcările dvs.? Este mult mai probabil decât vă gândiți, dar acum nu vă faceți griji pentru că acest jammer oferă o rază perfectă de 10 metri de blocare GPS, asigurându-vă intimitatea indiferent de locul în care mergeți sau cât de mare este vehiculul dumneavoastră.

Confort maxim Cu dimensiunea mică și portabilă, puteți păstra acest dispozitiv în buzunar, în interiorul sacului dvs., ascuns sub scaunul mașinii, oriunde! De asemenea, cu doar un buton pornit / oprit și lumină verde pentru a indica funcționarea dispozitivului, acest telefon mobil portabil și dispozitivul de blocare GPS este simplitatea la cel mai înalt nivel. De asemenea, nu trebuie să vă ocupați de antene pentru a instala sau a configura orice software / configurație, deoarece acest jammer este pregătit direct din cutie pentru a bloca instantaneu și dezamăgirea.

Caracteristici

■ Rază efectivă de ecranare: 5-10m (în funcție de semnalul de rezistență din zona dată)

■ Nu vă faceți rău ființei umane, eco-prietenos

■ Ușor de instalat și de utilizat

■ Ușoare, durabile

■ Blocarea semnalului GPS și a telefonului mobil (3G nu este inclus)

Specificații

■ Frecvență de blocare: CDMA, GSM, GPS

■ Interval de protecție:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Umiditate: 5% -80%

■ Radius ecran: 5-10 metri (în funcție de intensitatea semnalului)

■ Culoare: Argint

Conținutul pachetului

■ 1 x Telefon mobil și Jammer GPS

■ 1 x baterie

■ 1 x încărcător de mașină

■ 1 x încărcător

Recenzii de produse:

1.ce este raza de rupere a razei de bruiaj?

2.bun, se va întoarce pentru mai mult

3. Pot fi folosite în Mexic?

4. foarte portabil, ca un telefon cu bar, ușor de utilizat, mulțumesc!


O pereche de:Semnalul de blocare a semnalului GSM de la GSM Următoarea:Wifi Network Jammers

Anchetă