Telefon mobil Jammers

Telefon mobil Jammers

Telefoane mobile si GPS Jammer - Mini Portable - Radioul de protectie de pana la 10 metri Telefonul mobil si blocarea GPS-urilor sunt mai portabile si mai accesibile decat oricand cu noul nostru telefon portabil si GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Dacă sunteți bolnav de toate aceste telefoane merge off sau fiind urmărite peste tot cu ...

Detalii produs

Telefon mobil și dispozitiv de blocare GPS - Mini portabil - Radius de protecție de până la 10 metri

Telefonul mobil și blocarea GPS-ului sunt făcute mai portabile și mai accesibile decât oricând cu noul nostru telefon mobil portabil și GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Dacă sunteți bolnav de toate aceste telefoane care merg sau sunt urmărite peste tot cu GPS, atunci acesta este idealul gadget anti-spion pe care l-ați căutat.

Anti-Phone: Transmițând semnale radio de putere redusă pentru a întrerupe comunicarea dintre turnurile de celule și orice telefoane mobile din apropiere, acest Jammer Telefon mobil oprește complet orice semnale GSM și DCS ale telefonului mobil într-o rază de 10 metri.

Anti-GPS: A fost îngrijorat că cineva a instalat intenționat un tracker GPS undeva în (sau sub) masina ta pentru a urmări toate mișcările? Este mult mai probabil decât vă gândiți, dar acum nu vă faceți griji pentru că acest jammer oferă o rază perfectă de 10 metri de blocare GPS, asigurându-vă intimitatea indiferent unde vă aflați sau cât de mare este vehiculul dumneavoastră.

Confort maxim Cu dimensiunea mică și portabilă, puteți păstra acest dispozitiv în buzunar, în interiorul sacului, ascuns sub scaunul mașinii, oriunde! De asemenea, cu doar un buton pornit / oprit și lumină verde pentru a indica faptul că dispozitivul funcționează, acest telefon mobil portabil și dispozitivul de blocare GPS este simplitatea la maximum. De asemenea, nu trebuie să vă ocupați de antene pentru a instala sau configura orice software / configurație, deoarece acest jammer este pregătit direct din cutie pentru a bloca instantaneu și dezamăgirea.

Caracteristici

■ Rază efectivă de ecranare: 5-10m (În funcție de semnalul de rezistență din zona dată)

■ Nu există rău pentru ființa umană, eco-friendly

■ Ușor de instalat și de utilizat

■ Ușoare, durabile

■ Blocarea semnalului GPS și a telefonului mobil (3G nu este inclus)

Specificații

■ Frecvență de blocare: CDMA, GSM, GPS

■ Interval de protecție:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Umiditate: 5% -80%

■ Radius ecran: 5-10 metri (în funcție de intensitatea semnalului)

■ Culoare: Argint

Conținutul pachetului

■ 1 x Telefon mobil și Jammer GPS

■ 1 x baterie

■ 1 x încărcător de mașină

■ 1 x încărcător

Recenzii de produse:

1.Primit astăzi. Servicii excelente. Acest Mini Portabil Mini Jammer este la fel de puternic ca a sugerat și funcționează bine.

2. este util, mulțumesc pentru acest dispozitiv.

3. Este tipul pe care îl caut, așa că am unul. Imi place foarte mult!

4. Dimensiune perfectă, funcționează așa cum este descris. Transport maritim incredibil de rapid. Va fi din nou

5. foarte uimitor, atat de usor, atat de mic, dar foarte puternic!


O pereche de:Blocatoare de blocare GPS Următoarea:Telefon mobil Jammers de rețea

Anchetă