Wifi Blocker Jammers

Wifi Blocker Jammers

Noul Jammer de semnal WIFI-Phone-3G cu control de bandă de semnal Swith. Această diferență de model nou proiectată față de ceilalți este funcția Band Swith. Se poate bloca telefonul celular, wifi și 3g semnal în același timp, dar când doriți doar să blocați semnalul telefonului mobil, dar nu ...

Detalii produs

Noul Jammer de semnal WIFI-Phone-3G cu control de bandă de semnal Swith

Această diferență de model nou proiectată față de ceilalți este funcția Band Swith. Poate bloca telefonul mobil, semnalul wifi și semnalul de 3g în același timp, dar când doriți doar să blocați semnalul telefonului mobil, fără a bloca semnalele wifi și 3g, puteți folosi swith-ul de pe partea lui pentru a controla acea. Opriți Wi-Fi și 3G, apoi se va opri semnalul telefonului. Ce funcții aveți nevoie, ce funcții nu aveți nevoie, acum puteți să utilizați sistemul pentru a face ceea ce aveți nevoie.

Puternic și eficient, acest dispozitiv de blocare a semnalului portabil dezactivează în mod eficient toate rețelele Wi-Fi și 3G, precum și alte semnale de telefonie mobilă (GSM, CDMA, DCS, PHS) fără a întrerupe alte dispozitive electronice. Dimensiunile foarte portabile și butonul de alimentare cu o singură atingere permit utilizatorilor să pornească sau să oprească rapid dispozitivul pentru a bloca instantaneu și dezamăgirea. Incredibil de ușor de utilizat și de purtat în jur, acest jammer de semnale portabile este atât un dispozitiv de siguranță și un dispozitiv anti-securitate ideal și, pur și simplu, unul dintre cele mai bune teste pe care le-am testat vreodată.

Specificații

■ Funcția primară: telefon celular de mare viteză, WiFi și semnal de alarmă 3G

■ Design extrem de portabil

■ Lățimea de bandă de izolație:

- CDMA: 850 - 960 MHz

- GSM: 925 - 960Mhz

- DCS: 1805 - 1880MHZ

- PHS: 1900 - 1990MHZ

- 3G: 2110 - 2170Mhz

- WiFi: 2400-2500MHz

■ Antena: 4x Antene omnidirecționale

■ Zona de acoperire: 5-15 metri

■ Sursă de alimentare: ștecher de perete, adaptor auto sau baterie încorporată

■ Baterie internă: Litiu reîncărcabil de 1600mAh

■ Durată de viață obișnuită a bateriei: 2-3 ore de utilizare continuă

■ Putere totală de ieșire: până la 3W

■ Temperatura de funcționare: -10 până la +50 grade Celsius

■ Umiditate de funcționare: 5% până la 80%

■ Alimentare: 100-240v, 12v

■ Aprobat: CE / FCC

Conținutul pachetului

■ 1 x Signal Jammer cu 4 antene

■ 1 x Adaptor de alimentare

■ 1 x încărcător de mașină

■ 1 x Manual de utilizare - engleză

Recenzii de produse:

1.Aceasta este a doua mea afacere aici, ultima oara este una minusca ieftina pentru a-si incerca calitatea. Cum să spun? Mare pentru prețul său, această putere portabilă de mare mă place mai mult.

2. Produsul a funcționat bine până acum și nu apare nici o problemă. Și vă mulțumesc pentru serviciul dvs.!

3. Efectul de răcire este bun, deoarece temperatura de lucru a acestui dispozitiv nu este ridicată. Îmi place dispozitivul, vă mulțumesc foarte mult.

4. Îmi place foarte mult acest blocant.Este într-adevăr un element perfect! Folosit-o pentru mai multe luni în fabrica noastră și șeful place foarte mult. Datorită funcției sale puternice, nimeni nu a putut utiliza telefonul mobil în timpul timpului de lucru!

5.great dispozitiv anti-spion, mulțumesc!


O pereche de:Blocarea semnalului telefonului mobil Următoarea:Wifi Network Blockers

Anchetă